Skip to main content

UPUTE ZA PAKIRANJE

Paket je moguće poslati tek nakon inicijalnog dogovora o slanju putem telefonskog poziva ili email komunikacije.

ADRESA DOSTAVE

Stanislav Baranka
Belá-Dulice 308
038 11, Belá pri Martina
Republika Slovačka
tel. broj: +421 905 781 090

PRIPREMA PAKETA ZA DOSTAVU

Prije slanja paketa važno ga je dobro zamotati i osigurati da se u transportu ne ošteti.

Roba koja se prevozi mora biti zamotana u foliju s mjehurićima. Za fiksiranje robe u paketu potrebno je koristiti odgovarajuće ispune (stiropor blokovi, Flopak tijela, pjenasti profil, zračni jastuci itd.). Preporučamo da se pojedini predmeti zamotaju u najmanje 5-10 cm ambalažnog materijala i pohranjuju na toj udaljenosti od ruba kutije.

Ne štedite na nadjevu!

Koristite dovoljno materijala za pakiranje kako biste spriječili pomicanje sadržaja prilikom premještanja pošiljke. U kutiji ne smije biti praznih mjesta, kako ne bi došlo do pomicanja robe tijekom transporta. Predmet ne smije izravno dodirivati ​​stranice kutije. Ukoliko pošiljka sadrži više artikala, potrebno ih je unutar kutije odvojiti jedan od drugog kako se ne bi dodirivali i kako bi se spriječilo njihovo međusobno oštećenje.

Ukoliko je roba nepravilnog oblika i sadrži nestabilnije dijelove – ušice za svjetiljke, kablove, ručke i sl. potrebno im je posvetiti dodatnu pozornost i osigurati ih od loma.

Kutija mora biti čvrsta, dovoljno velika – odgovarati veličini robe. Obratite pažnju na punjenje dna, stranica i poklopca. Kutiju je poželjno zamotati u streč foliju (po mogućnosti crnu), odn omotni papir, zbog moguće trenutne reklamacije prijevozniku u slučaju oštećenja pakiranja. Paket treba zalijepiti čvrstom ljepljivom trakom. Za bolje rukovanje paketom, posebno od strane prijevoznika, dobro je kutiju vezati špagom.

Ne odgovaramo za stanje u kojem paket stigne. Ovo je vaša roba i vaš novac, stoga budite oprezni pri pakiranju.

PROPRATNO PISMO

Uz paket je potrebno priložiti popratno pismo u kojem je navedeno o kojoj vrsti svjetiljke se radi, za koju vrstu popravke ste zainteresirani, npr.:

  • remont u vidu unutrašnjeg čišćenja rasvjete i zamjene satelitskih antena
  • zamjena pleksiglasa
  • remont + bojanje + žarulje na izboj
  • popravak led remena, zamjena asf. motocikl
  • itd.

Ne zaboravite uključiti povratnu adresu uz svoj broj telefona.

DOSTAVLJANJE PAKETA

Odabir transportne tvrtke za slanje paketa isključivo je na vama.

Ipak, preporučamo slanje “brzim kurirom”. Paket uvijek osigurajte i označite kao “lomljivo”! Napišite adresu pošiljatelja i primatelja zajedno s imenom primatelja i kontakt podacima izravno na paketu.

VAŽNA OBAVIJEST!

Pakete rješavamo najbrže moguće! Preferiramo naručioce koji nam dolaze fizički s vozilom! Vrijeme obrade paketa ovisi o vremenu kada nam je dostavljen! Za pošiljke u inozemstvo cijena može biti veća zbog konverzije valuta! Samo smo ljudi i uvijek je potrebno voditi računa o mogućim komplikacijama na koje ne možemo utjecati!