Skip to main content

REFERENCE

IGOR S.08.09.2021

Dana 31. kolovoza ujutro u 8 sati naručen sam s VW Passatom B6 na kompletan remont biksenona, a stradao je i motor za okretanje farova. Apsolutno ste profesionalno odradili posao, sve radi kako treba, biksenoni sjaje kao novi, neusporediva promjena u odnosu na prijašnje stanje. Još jednom, hvala na odličnom poslu, preporučit ću vas svima.

PETER B.

Poštovani, 22.06.2020.godine napravili ste lagani remont za moj Passat B6...Želim se zahvaliti cijelom timu na stavu i vještini mladih ljudi koji se, kao što vidite, stvarno snalaze u ovome i znaju što rade...očekivao sam poboljšanje svjetline, ali ovo je nadmašilo i moja očekivanja...svjetla svijetle čak i iza ugla. Preporučit ću te što širem krugu poznanika... Hvala i tebi za Caffe

JAN B.11.12.2019

09.12.2019 popravili su mi svjetla na Passatu B6. Bila je to uigrana grupa koja je očito znala što i kako treba raditi, a zamjenski dijelovi su već bili unaprijed pripremljeni. Jedna grupa rastavljena, druga očišćena i montirana reflektori kratkog svjetla su očišćeni i ispolirani iznutra. Sastavljen, testiran i podešen na regloskopu. Auto vjerojatno blista bolje nego nov. Pa hvala ti!

LUKÁŠ R.14.11.2019

Hvala vam na odličnom stavu i još boljem poslu. Napokon uživam u večernjoj i noćnoj vožnji. Kapa dolje za vas. Dajem 5 od 5 zvjezdica.

FRENKY V.1.10.2019

Bio sam na konverziji s H7 na LED Koito. Tip koji je to napravio nije ni stao od 8. do 4. ujutro i nije ručao samo da bi to dovršio. Vlasnik me čak ponudio i ručkom. Sjajno sjaji i dečki nemaju problema napraviti bilo kakvo svjetlo. Oni su profesionalci. Kapa dolje.

JURAJ B.27.9.2019

Danas su momci iz dobresveitema napravili svjetla na mom Q7. Super robot i pristup za mene maksimalno zadovoljstvo. I svjetla napokon svijetle kako treba.

Marijan K.13.8.2019

13.08.2019 sam bio direktno kod njih na kompletnom remontu svjetala sa svojim audijem a6 c6 avantom gdje sam prije remonta slabo vidio cestu po noći a kad je bilo mokro to je bilo čisto samoubojstvo jednostavno ništa nisam vidio, nakon posjete i remonta BiXenon svjetala bila je nevjerojatna razlika noću, prekrasno je sve vidjeti, nemam više auto, svjetla su kao nova, nevjerojatno što su dečki uspjeli učiniti s mojim svjetlima. VELIKO im HVALA. Kako kažu, konačno smo dobro zablistali.

LUBOS B.20.8.2019

Želim se zahvaliti firmi Dobre švitim na profesionalnom pristupu u popravci Audi A6 3.0tdi 2011, od takvog servisa svjetla lijepo svijetle, drugi mogu samo naučiti kako se prema kupcu odnosio pristojno i pošteno 10 000 bodova za mene sa zahtjevom Lubos B. i Hvala još jednom.

DOMINIK L.29.6.2019

Brz, precizan i kvalitetan rad, dečki znaju što rade i profesionalci su u svom poslu. Svjetla puno bolje svijetle i cijena je super, plus sve je zagarantirano. Od sada, uz lošu rasvjetu samo za vas. Hvala i preporučam svima.

MARTIN B.17.5.2019

17.05.2019 momci su mi remontovali bi-xenon svjetla na Passatu b6 bila su u katastrofalnom stanju, sada svijetle kao nova. Puno hvala još jednom…

JOSEF O.16.2.2019

Nema se što kritizirati. Odličan posao, ovaj tim točno zna što radi. A valja uzeti u obzir da svatko tko želi ima priliku pogledati cijelu "operaciju", što se u današnje vrijeme rijetko viđa. Dva palca gore za mene. I ja sam bio jedan od onih koji su mislili da im svjetla dobro svijetle. Ali nakon revanša nevjerojatna razlika.

MARTIN L.24.8.2018

Rad na nivou, 100% rezultat, prijateljski pristup kupcu. Ovaj način obnove preporučam umjesto poliranja reflektora koji će s vremenom učiniti više štete nego koristi...